De Beukwilg

Dit is een forum over Harry Potter. Als je een fan van Harry Potter bent, zul je het hier vast naar je zin hebben.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
Algemeen:Voordat je op het forum begint te posten dien je eerst de regels goed te lezen. Dit om overbodige vragen en misverstanden te vermijden. Enkel leden kunnen posten op het forum. Per persoon is maar één lidmaatschap toegestaan, anders wordt het voor iedereen verwarrend wie wie nu eigenlijk is.Reclame voor al dan niet Harry Potter sites worden weggehaald, wel kun je reclame maken in je onderschrift!Als je (per ongeluk) je wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten kun je altijd één van de admins contacteren.Plagiaat is niet toegestaan, dit is het overnemen van een tekst die je niet zelf geschreven hebt zonder de bron erbij te vermelden. Zet je in je post een eerder geziene tekst moet je de bron erbij vermelden.Bloederige, gewelddadige en seksuele informatie in je posts leidt regelrecht tot een ban, zelfs zonder een waarschuwing.Berichten:Gelieve niet te schelden of te beledigen in je posts, mocht er je iets dwarszitten kun je het altijd uitpraten via PB (privébericht).Topics die niets toevoegen aan het forum, of berichten die SPAM (stomme, nutteloze posts) bevatten worden meteen door één van de moderators of admins verwijderd.Als je iets ziet dat tegen de regels ingaat, meldt je het aan de desbetreffende moderator of aan één van de admins. Ga zelf NIET voor moderator spelen.Bij alle RPG's worden er 2 posts tussen die van jou gelaten. Dit geldt ook voor de RPG's in de Grote Zaal en de Leerlingenkamers!Banners in je onderschrift zijn niet toegestaan, wegens de laadtijd van het forum te bevorderen!Waarschuwingen en bannen:Na 3 waarschuwingen wordt het betreffende lid geband voor een periode van 3 dagen.Als het lid nog steeds de regels overtreedt zal hij of zij een ban van 2 weken krijgen.Heeft het lid de boodschap nog steeds niet goed ontvangen wordt hij/zij permanent verbannen van De Beukwilg!

Ik ga akkoord met de voorwaardenIk ga niet akkoord met de voorwaarden