De Beukwilg

Dit is een forum over Harry Potter. Als je een fan van Harry Potter bent, zul je het hier vast naar je zin hebben.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Brand op HP7-set

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Brand op HP7-set op di maa 23, 2010 9:25 pm

Robert

Robert
Schoolhoofd
Gisterenavond brak er een kleine brand uit in Leavesden Studios, waar ze aan het filmen waren voor Harry Potter and the Deathly Hallows. Het vuur was snel geblust en er vielen geen gewonden. Een brandweerman verklaarde dat er voor explosies in het eindgevecht op Zweinstein pyrotechniek werd gebruikt, en dat dat waarschijnlijk de oorzaak van de brand was. De schade lijkt goed mee te vallen. Hier vind je het hele artikel.
Edit @ 22/03: Vandaag werd bekend gemaakt dat de brand toch grotere schade heeft aangericht dan eerst werd gedacht. De brandweermannen hadden 40 minuten nodig om de brand te blussen. Hier vind je de uitleg.

Er zijn ook twee nieuwe foto's van Wizarding World in hoge kwaliteit verschenen. Vooral het Boterbierkarretje is leuk om te zien!

Edit: Interessant nieuws over de zevende film! Clémence Poésy (Fleur Delacour) meldde in een interview dat Emma Thompson werd geschminkt op de set van de zevende film. Emma Thompson had eerder aangekondigd dat ze haar rol als professor Zwamdrift niet meer zou spelen, omdat ze het te druk had met Nanny McPhee. Hopelijk is ze dus van gedachten veranderd en zien we haar terug op Zweinstein - misschien wel gooiend met kristallen bollen.
Bron: Dreuzels.com


_________________
Klik hier en bezoek mijn eigen website.
Profiel bekijken http://darkforest.actieforum.com/forum.htm

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum