De Beukwilg

Dit is een forum over Harry Potter. Als je een fan van Harry Potter bent, zul je het hier vast naar je zin hebben.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Het Galabal

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 2]

26 Re: Het Galabal op zo maa 14, 2010 4:04 pm

Loraine keek op en zag dat Lotte het was, die iets vroeg. "Erik heeft het uitgemaakt, hij verandert van school en is volgende week al weg." Loraine nam het drankje van Lotte aan en bedankte haar ervoor. "Weet een van jullie iets leuks te doen ,om mij af te leiden?" Ze dronk het glas in een keer leeg en zette het op een tafeltje. "Melissa, als jij Robert roept en Lotte, als jij Harry roept, dan gaan we iets leuks doen." Ze veegde haar ogen droog en haalde een keer diep adem. "Ik ken een geheime kamer, en die is kei vet."


_________________
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.”
Profiel bekijken http://debeukwilg.actieforum.com

27 Re: Het Galabal op zo maa 14, 2010 6:51 pm

Melissa keek even naar Loraine en dacht toen: 'Een beetje afleiding kan geen kwaad, nu alleen maar hopen dat Robert meegaat.' Ze nam een laatste slok van haar glas en liep naar Robert. "Hoi, daar ben ik weer." Ze pakte Robert hand en trok hem mee naar Loraine. "Erik heeft het uitgemaakt, dus gaan wij met z'n allen iets leuks doen om Loraine op te fleuren." Ze keek naar beneden en kwam erachter dat ze nog steeds Roberts hand vasthad, verlegen trok ze haar hand terug. "Je doet toch wel mee, of niet?"

Profiel bekijken

28 Re: Het Galabal op di maa 16, 2010 9:49 pm

lotte

avatar
1ste jaars
1ste jaars
Lotte zoekt snel naar Harry maar vindt hem niet. Al snel komt Lotte terug. "Ik vindt hem niet", zegt ze nijdig, "Hij is weg", en kwaad zet ze haar glas op tafel en wacht op de anderen.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 2]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum